Vattkoppor

Här hemma har vi fått besök av vattkopper Noah är den som i nuläget är koppig, nu är det bara vänta och se om Engla med kommer bli smittad.


Asonor

Har fått tillfälle att buzza Asonor, som är ett nässpray. Mot snarkning, när vi va på semester på böda med M och J så snarkade han en kväll så det hördes in i vår husvagn, några dagar senare fick jag erbjudande om att buzza detta snarkmedel, tänkte direkt på M och anmälde mig, så nu har han fått en förpackning hoppas nu att det hjälper : ) Så hojta till om det är någon som vill ha en förpackning


Shopping

Igår när Jonny kom hem från jobbet åkte bi en sväng till stan, Jonny skulle hämta en grej till bilen vi köpte förra veckan, en vit Saab 9-3a. Jag och noah hoppade av på gränby då vi skulle köpa, kalsonger åt han, då vi håller på att sluta med blöja.så det bar sex par kalingar på lindex, sen vart det två par shorts och en tröja på polarn o pyret, den fyndade även jag på bikinisar rea på kappahl : )


J O L I E

Har ju glömt och vissa, dagen innan vi skulle åka till Barcelona, frågade Jonny om hur vi skulle göra, med presenten han hade köpt, present sa jag? Jo jag har köpt en bröllops present till dig. Men vi skulle ju inte köpa några då vi köpte kaffe maskinen ihop. Men då visade det sig att han redan köpt en present innan vi köpte kaffemaskinen, Så jag fick dessa två armband som jag velat ha, och jag bara älskar dom. J O L I E heter märket och du kan köpa dom här.http://englasshowroom.com/2012/07/16/jolie-4/ Så nu ligger älsklingen på plus : ) Köpte även denna klocka i Barcelona, det va nån sån här billigt skit men den va fin och den håller så länge den håller.


RSS 2.0