Bokat : )

Så nu var det bokat och klart Mammablogg galan 2012 ska bli så trevligt längtar redan.. I dag hämtade jag hem en hängig liten prins som inte ville äta och som somna på Englas säng sov i typ fem- tio minuter och va sen som sitt vanliga jag som målade ner två vardagsrums fönster med glass. Sitter nu här och funderar på om jag ska orka gå på bandet eller om jag ska ta en dags ledigt : ) nej bara lillebror somnar ska jag masa mig ur soffan.


Världens bästa mamma : )

Har precis satt mig i soffan efter att ha kommit hem från att jobba kväll, min älskade mamma har passat barnen då både jag och Jonny jobbar kväll, är så otroligt glad åt att han alltid ställer upp, love you mamma : ) har även flörtat till mig att hon tar barnen på mamma blogg galan, så nu älskade J kan vi åka i väg och bara få vara i ett dygn i lyx : ) vet att tjejerna som håller på med galan kommer fixa en helt galet bra gala.
Nej nu ska jag titta klart på efterlys sen blir det sängen ska upp imorgon så
God natt på er


Soffhäng

Har precis satt ner arslet i soffan efter en tur på promenad bandet har kommit fram till att Beach 2013 är ju här den med snart och ska jag inte sitta i vasen det året med så kanske man ska små börja lite : ) idag på förmiddagen var Johanna och Micke och fika så då passade vi på att boka en semester vecka på böda sand, så då kan vi hänga gäng med böda beer bodys ha ha. Så Nu längtar man till semester : )
Nej nu ska jag kvälls fika lite blåbär och hallon smoothie god natt på er

 


Tävlling

Tävla om ett klädesset från LUNDMYR of Sweden!

DU TÄVLAR OM:

Mössa, stl 4-6 år.
T-shirt (valfritt: rosa/röd/grön, blå/beige/vit eller svart/grå/röd), stl 100.
Muddjeans med hjärta, stl 100.


"Jag tävlar om ett färgglatt set från Lundmyr of Sweden i MansonDusts blogg!"




Bio

Hallå hallå idag är planen att vi ska in till stan, med Tilde och hennes två kompisar som ska gå på bio Sean banan in Afrika har dom valt : ) Tilde valde att bjuda två kompisar på bio istället för kalas.
Igår vart det också en vända till stan då va vi in och köpte tapeter till Englas rum, Åå herre Gud vilken pärs det va hon har en väldigt egen smak den ungen : ) hon hittade den mest hysteriska tapet som fanns och den ville hon ha priset va dessutom " bara " 849:- rullen, men till slut hittade vi tapeter, fick då slänga med en matta som muta, hon skulle promt ha den då den passa tapeten : ) men det vart ändå billigare än den första tapeten hon valde. så nu är det bara golv och lister sen kan hon flytta in..


Kvälls jobb

God morgon på er. I dag hoppas jag på en fin dag för vi tänkte röja lite ute på gården, tog bort massa små träd och buskar i går och tänkte fortsätta idag. Vilken kanon dag det var igår var ute nästan hela dagen satt i solen och drack kaffe och hade det bra.
På förmiddagen va min fina j här och vi diskuterar om vi ska gå på mammablogg galan i år med, vi gick ju föra året och det va super mysigt att få bo på hotel och mysa med en av sina bästa vänner, men i år har min kära man fiske tävling det datumet så då måste jag ha barnvakt. Så vi får se hur det blir men det skulle va helt underbart att åka. Nej nu ska jag fixa lite frukost här.. Ha en bra dag på er : )

Ska nån av er åka ??


Ledig dag

Idag har jag varit ledig, så på förmiddagen vart det kaffe hos k, medans  Jonny var hemma och va duktig och lag golv i Englas blivande rum. Sen var vi ner och lunchade bara jag och Jonny, så skönt att få sitta i lugn och ro och äta. Var ut och titta min deklaration idag och skulle få tillbaka en sudd, och det är ju välbehövligt nu när alla rum ska renoveras : )

Så här ser det ut i Englas rum just nu.

 


Kvälls fika

Ska sätta mig i soffan och titta på familjen annorlunda och kväll fika lite : ) en frukt tallrik och ett stort glas vatten...
Trevlig kväll på er


Jobbat

Hallå hallå ligger på soffan och slöar, har jobbat 7-15 idag och det va ett j* val spring idag : ) så jag känner mig helt slut. I morgon jobbar jag kväll sen är jag ledig onsdag, torsdag. Jobbar även i helgen, men jag har slängt in om en semesterdag då Tilde ska bjuda med två kompisar på bio istället för kalas, så vi får se vad brudarna vill se då , först ville som se Sean banan i Afrika men det hoppas jag dom ångrat sig ifrån : ) nej nu ska jag fixa lite fika till min familj.

Min lilla farbror : )


Uppe med tuppen

I dag ville lillebror upp tidigt ( tycker mamman ) vaknade i ett ryck då Noah står och grinar i tvättstugan och tror att hans kanin ligger i tvättmaskinen, men den låg ju kvar i hans säng. Just nu ligger vi på soffan och myser och väntar på äggen ska bli klara, för då blir det en kopp kaffe och lite ägg till frukost.


Kalas

I dag har vi haft kalas här hemma då våran stora prinsessa blir 10 år idag. Tänk va tiden går fort fattar inte. Av oss fick hon en mobiltelefon och ett par färgade jeans, sen fick hon pengar kläder, klocka nagellack mm så hon var super nöjd. Hon tackar alla som grattat henne. Nej nu ska jag fortsätta titta på familjen annorlunda. Och pusta ut efter allt kalasande : )


Test

Provar nya bloggen lite : )


Välkommen

Till min nya blogg!


RSS 2.0