Sneak à peak

Här ska ni få en liten förhands titt på klänningen till galan : ) det jag nu måste ordna är skor, väska vet jag inte hur jag ska göra med om jag ska ta en jag har lr köpa en ny?? Sen är frågan högklackat som jag ej är van vid?? Lr lågsko ?? Men man känner ju sig finare med högklackat men klarar jag av det?? Just nu kan jag ju inte prova några skor då jag har skavsår from hell.. Nej nu ska jag kolla på greys anatomi..
Go kväll på er

Ps. Glöm inte bort att rösta jag har numer 73. Tack på för hand : )

http://cargocollective.com/mammabloggalan


Jordens skavsår

Med takida i öronen och Noah i vagnen tog jag mig en pw runt gimo 4,9 km på 50 minuter va väl ok för en som inte varit så hurtig på länge : ) men jag har inga bra skor så nu har jag jordens skavsår : ( skulle behöva åka till löplabbet och fixa skor då jag har sånt problem med att hitta skor som passar mina fötter, någon som har någon erfarenhet av löplabbet??

Fint va?


Glöm inte att rösta

cargocollective.com/mammabloggalan
Glöm inte att gå in och rösta på mig jag har numer 72, är med i alla kategorier men tycker inte jag tillhör speciellt många : )


Solna

Igår var vi äntligen i väg och besökte min bror som har flyttat till Solna, han flyttade för flera månader sedan men vi har inte kommit iväg för ens i går, vi åkte i en bil då tilde va hos en kompis så då kunde mor åka med i vår bil.han hade en super fin lägenhet så där verkar han trivas. Vi gick även en promenad till solna centrum och kikade lite i affärer och lunchade, en super mysig dag tycker jag trots rastlösa barn lr vad säger du Petter?? : ) så jag sa det till Jonny att vi kan ju åka till bror en helg så kan Petter och Jonny gå och sen en fotbolls match och jag kan gå och shoppa i Solna centrum : )
När vi kom hem slängde jag i väg ett sms till J om vi skulle dra ett glas vin, så jag stal två flaskor vin av min mor då jag själv inte hade nått hemma, så sen kom hon över och snackade lite skit.





Så här såg Noah ut i fredags kväll när han väntade på sin far som skulle sluta jobbet och va hemma till halv åtta, Noah däckade : )


Rösta på mammablogg galan

http://cargocollective.com/mammabloggalan här kan ni rösta på mig som årets vardags mamma och årets blogg mamma : ) jag är med och tävlar i två kategorier. Ni kan väl lägga nån röst i allafall jag vet ju att jag inte har nån chans. Men det ser ju bra ut så man inte kommer utan några röster : ) kram på er


Noahs kanin

Igår kväll hände en sak som fick mamma hjärtat att hoppa upp i halsgropen. Noah ligger i våran säg och sover jag ligger bredvid och tittar på tv, efter en stund grinar han till och får lite panik, han visar mig sitt finger, på han kanin ( gosen han har ) har ett hål i Ena örvingen, som han då har stoppat i fingret i och snurrat örat på kaninen så han har stasat sitt finger, jag får panik för fingret är alldeles uppsvällt och svart (i mörkret) jag vet ju inte hur länge han har legat så, så jag fick panik börja snurra på kanin men det blir bara värre hjärtat slår i 200 och jag tänker att nu kommer fingret inte få nå syre så nu blir det att amputera, springer ut i tvättstugan och letar efter en sax så jag kan klippa söder örat, men jag hittar först ingenstans att klippa, och sen tänker jag att om jag klipper och råkar klippa i fingret kommer det ju spruta blod, men efter mycket om och men så löser det sig och allt såg fint ut i morse när jag titta till fingret innan jag gick till jobb, men jag va helt skakis en bra stund efter jag fått bort kaninen, det va ju så hemskt när han skrek av panik och smärta, stakars lilla bebis min : (
Idag fick jag hem gala klänningen den var både fin och passade mig så nu är det bara skor och en liten väska som måste fixas : )


Jobb

Hallå på er här har det varit tyst ett tag då jag jobbat ganska mycket, så det Har inte funnits nån ork till bloggandet : ) nu börjar det närma sig //cargocollective.com/mammabloggalan ska bli så j* vla härligt att komma bort lite och få gå på galej : ) har beställt klänningen så nu väntar jag att få se hur den är, hoppas den är lika fin i verkligheten och att den passar : ) kan avslöja att det är en lång klänning...



Noah som tycker att ostbågspåsen ska vara en hatt


Fyrhjuling

I söndags var jag och Jonny ut till Alunda. Till jonnys kusin och köpte en Fyrhjuling, så när vi kom hem hade vi väldigt glada barn här hemma. Så nu består dagarna av en massa tjat för att åka Fyrhjuling, men pappa och barn är nöjda : ) plus att mamma kan då passa på att få egentid..


Campadre

I dag var jag och hämta ut ett paket på posten, hade beställt en väska till Noah, en jätte gullig väska som han kan dra efter sig : ) beställde den från http://Campadre.com dom säljer märkes artiklar till kanon priser, dom har olika kampanjer hela tiden klicka gärna på länken Nedan för bilden och bli medlemmar ni med det är verkligen en kanon sida

 

http://campadre.se/tipsa/587067

RSS 2.0