TV3 dukumentär

Sitter i soffan och kollar på TV3 dokumentär, där dom diskuterar hur lätt det är att skapa ett fbkonto i någon annans namn och utge sig för att vara ex en kändis, och hur svårt det är att stänga ner det kontot och etc, sen är ju även blogg drottningen Hanna w med om hur hon vart känd för sin åsikter herregud säger jag bara : )

Vi var ju till stan föra veckan för att köpa sommar kläder och nått till skolavslutningen och studenten, men vi hittade inget till Engla, så idag gick jag in och tittade på http://www.ellos.se/ och där hittar jag det här.
Klänningen såg jag inne på name it med där fanns den inte i stolek,
dom svarta gladiator sandalerna är till Tilde.


Pw

Har precis kommit hem från en pw runt gimo med Noah i vagn, så nu är jag lagom svettig.få se om det blir en sväng i morgon med,om mitt knä inte strejkar, för sen jobbar jag hela helgen, Nästa helg ska vi till Västerås då mina två syskon barn Andreas och Emelie tar studenten, fan va tiden går fort tycker inte det va länge sedan en annan gick ut men det är det ju : ) så tills dess måste ju husvagnen vara klar så vi kan sova i den när vi är i Västerås.


Så här fint ärr har jag fått efter alla operationer : (


Min fina bror

Idag efter jobbet kom min kära lillebror, vi ses inte så ofta då han flyttat till Stockholm, men idag kom han, vi tog en promenad till affären och köpte lite middag och gick hem till mamma och lagade den, det vart fläskfilé gryta med
en smarrig sallad. i morgon och på torsdag är jag ledig då jag jobbar i helgen, så undra vad man ska hitta på då tro?

Idag är det ju ingen vanlig dag för det är ju prinsessan ENYA's 3 års dag grattis lilla gumman.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3385136/images/2012/pic_204572009.jpg" class="image">


På väg hem

Sitter nu i bilen på väg hem från furuvik, två av tre barn sover. Det har varit en super dag, när vi kom fram fick vi ett kuvert med entré biljetter, Åkband och lunchkupunger lyxigt värre : ) ungarna har åkt en massa karuseller, även mamman har fått åka några gånger, men jag är inte så jätte mycket för att åka, så Jonny fick åka desto mer. Tror att det blir fler svängar ditt då dom även har badland som såg skojigt ut. Nej nu ska jag blunda lite så man orkar hålla sig vaken till Eurovision i kväll.
Hej så länge


Framme

Nu har vi kommit fram till furuvik ungarna är helt lyriska, som barn på julafton : ) Noah vill bara titta på aporna. Vi verkar ha tur med vädret med så det kan nog bli en kanon dag. Och i morgon ska vi hem till världens sötaste ENYA som fyller 3 år den 29/5 så Grattis i förskott prinsessan.
Hej så länge


Fläsk

Nu har jag varit lite hurtig jag har tagit detta fläsk ett varv runt Gimo 5,5 km vart det. När jag satt på bron och efter svettades så kom min fina granne, så då vart det en kvälls kaffe och lite skitprat : ) nej nu väntas en skön dusch, om det finns något schampo kvar hoppas jag, för tjejerna har badat och dom är duktiga på att använda upp schampot.
God natt på er


Sol

Har idag jobbat en kort tur 8-14 så när jag kom hem vart det in sittning i solstolen : ) sen kom Karin och ungarna förbi och lekte medans mammorna sola. I morgon blir det också en kortis 7-12 så då hoppas jag på mer sol. På lördag drar vi iväg till furuvik, ska bli spännande har inte varit där på några år, dom har ju byggt ett större bad,
Så det blir nog skoj tror jag. Sen på kvällen blir det nog ett glas vin och slagerfestivalen.


Furuvik

Idag fick jag inbjudan att gå på furuviks säsongsinvigning på lördag, ungarna vart super glada så nu funderar vi om vi ska damma av husvagnen och ta med den upp, vi får se hur det blir.
Idag tog jag och älskling en hurt runda runt Gimo med Noah i vagnen ,så skönt med bra skor, inga skavsår denna gång,fick låna dom av mamma och dom funka toppen.

Enya och Noah i lekparken tidigare idag


Äntligen

Äntligen har denna jobb helg lidit mot dit slut, och tack snälla underbara mamma som ställt upp och passa barnen då både jag och Jonny jobbat. Har haft en väldigt rolig helg på jobbet väldigt mycket skratt. I morgon är jag ledig och då ska jag passa på att mysa med barnen då dom är ledig från skolan, ska även ta en stor städning tror jag, om det inte blir sol för då blir det nog slappa i solen. Nej nu blir det en dusch sen sängen. God natt på er


Sandviken

Ligger just nu i sängen och vilar lite efter frukostbuffen : ) igår var vi på 150års fest med jonnys jobb, i Sandviken, eftersom man skulle åka buss hem sen på natten beslutade, Jonny och hans kusin att vi skulle bo på ett hotel i närheten. Vi hade super trevligt igår med God mat och trevlig underhållning, en riktig toppen kväll.
nu ska vi snart ta en liten promenad här i Sandviken innan vi far hem till min barn.


Mmm

Fick denna hudlotion från Ccs i goodie bagen, å fy satan va gott den luktar, det är ju så man vill smaka på den ; ) den kan jag verkligen rekommendera..


Ikea

Nu börjar äntligen Englas rum bli klart, bara listerna kvar. vi va till Ikea i lördags och köpte nya möbler till hennes rum, när vi va där inne va det inget som dög åt Engla allt va skit fullt tyckte hon, men nu när vi skruvat upp möblerna och möblerat rummet, är hon nu super nöjd. I morgon är det dags för Sandviks 150års fest ska bli super kul, det blir mat med underhållning och grejer. Måste klura lite på vad jag ska göra med håret bara, funderar på att våga håret och göra en fiskbensfläta i luggen, få se om det blir bra?? Köpte en jätte söt svart blus med lite virkat uppe vid halsen som jag ska ha på mig, köpte även ett par aprikosa byxor men jag vet inte om jag ska ta dom eller ett par svarta, kanske blir för svart??
Nej nu ska jag sova lite är sjukt trött.
God natt på er


Lactistress

Fick en förpackning lactistress i goodiebagen är det nån som har provat?? Jag testade en nyss det är ett pulver som innehåller probiotiska bakterier som ska hjälpa magens välbefinnande, man häller pulvret på tungan som sedan smälter, smakade ganska gott faktiskt, jag brukar ju vara lite kinkig på såna där smaker : ) så nu ska jag äta upp denna förpackning på 15 påsar och se om magen blir glad.


nelly.com

T-shirts , Harry O-neck T-shirt , Little House Of Commons - NELLY.COM Leggings , Hedvig Leggings , Little House Of Commons - NELLY.COM Toppar , Heidi Top SS , Little House Of Commons - NELLY.COM Toppar , Vivianne Singlet Wings , Little House Of Commons - NELLY.COMsitter och funderar på en liten beställning från
http://nelly.com/se/   då vi fick känna och kläma på kläderna i nellys monter på mammablogg galan och jag vart då förälskad i dom söta thigtsen, t shirten med usa flaggan fick jag på galan men den va då lite förstor så jag tänkte klicka hem en stolek mindre.

En jävla planka...

Jonny har har idag lagt golv i Englas golv, och det ser ut att bli skit fint, men va tror ni händer jo golvet tar slut och det fattas endast en planka, hur jävla typiskt är inte det, vi måste alltså köpa ett helt till paket för en planka, onödigt tycker jag...


Slapp

Ligger i sängen och slappar lite då Lill vilden har somnat. Skönt faktiskt då han har varit på ett hemskt humör nu på förmiddagen, så nu får vi hoppas att han vaknar och är lite trevligare. Igår va jag och Noah upp till Englas skola då dom hade fritidshemmens dag, och några barn hade uppvisning, Engla och hennes kompis lova körde en dansuppvisning, och dom tyckte det va super pinsamt då dom inte trodde att det skulle vara så mycket folk, men dom va duktiga tjejerna.


Mer bilder

Mer bilder från galan. men Bloggar från mobilen så då kommer alla bilder på rad här hoppas det går bra ändå


Mammablogg galan

Vilket härligt dygn i helt galet fantastiskt, tack alla fina mammor jag träffat, och tack Johanna och Mikaela för att ni fixat en kanon gala. Å mässan ska vi inte prata om så mycket bra och fina grejor man fick : ) även föreläsarna var ju toppen kul att höra på ex Katrin z berätta och vissa bilder på hennes vikt resa med lchf, köpte även hennes bok hon sålde och signerade på mässan. Fick en super fin goodie bag med massa skoj i så ungarna ca helt galna när jag kom hem med alla grejor dom ville se vad som fanns i alla påsarna Noah fick två jätte fina tröjor och tjejerna en varsin jacka från http://nelly.com från deras nya barn kollektion som släpps på onsdag, måste då gå in och köpa ett par super fina tights som passar till tröjorna.

måste kolla med någon som kan hur gör jag för att tex om jag skriver Johanna så går det att klicka på hennes namn och komma till hennes blogg/ sida ??? Tacksam för svar då jag är värdelös på sånt : ) är ju bra att veta om man vill länka till vissa saker.

Kör ett litet bild regn med bilder från galan vart inte så många då jag bara hade iphonen glömde kameran hemma : (




Valborg

Sitter i bilen på väg hem från syster i Västerås,där vi firade Valborg med god mat och dricka tack så mycket att vi fick komma. Å vilket väder det har vart hur jävla bra som helst : ) idag när står och plockar in i diskmaskinen hos syrran hör jag hur Engla ropar att Noah har slängt i en bil i deras damm som dom har på gården, jag går ut för att kolla och säga åt Noah, dom har då en damm som dom har ett litet stängsel runt, för syrran är ju dagmamma, så inte små ungarna ska ramla i, i dammen ligger då ingen lite leksaks bil som jag tror utan en stor Bobby car och en annan nalle puh bil, och hur han lyckats fått över dom över stängsel vet jag inte han är en riktig vilde denna unge : )


RSS 2.0